раэвали се работния цилиндър.каде мога да намеря нов или да ремонтирам стария.155 18тс 1994
Известие
Collapse
No announcement yet.
съединител
Collapse
X
-
xx
аз бех запалил съединителя на моята .. и направо купих комплект дискове .. 130 лева ако не се лъжа ..
Comment
-
Колеги,има ли някой представа за точното положение на гумичките на буталцето на цилиндъра на съединителя. Моите ги извадих за смяна,но не запомних как бяха и сега си блъскам главата.ето за това става въпрос
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...seC5KfdAH5.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...FSUkPbcaaA.JPGLast edited by beili; d.m.y г., 22:40.Alfa Romeo 155 1.7 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеКолеги,има ли някой представа за точното положение на гумичките на буталцето на цилиндъра. Моите ги извадих за смяна,но не запомних как бяха и сега си блъскам главата.ето за това става въпрос
сега видях приферията трее бъде на зад там от кадето идва течносттаLast edited by nicola 59; d.m.y г., 22:45.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от str12 Покажи съобщениераэвали се работния цилиндър.каде мога да намеря нов или да ремонтирам стария.155 18тс 1994sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!
Comment
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеЦилиндрите за 155 са два модела,единия е 34 кинта а другия е 51. Аз съм с този от 51 и днес го купих нов и е на колата.Няма такъв гърч като този да сменяш такъв цилиндър,наврян е на п...а си майна,ама няма как
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Моят работен цилиндър го смених доста лесно. Трябваше само да развия трите (мисля че бяха три) болта на стойката накумолатора и после е детска игра бъркането за смяната му
Но за целта трябва канал или подемник че на крик е кофтиEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
Comment